versuri Holograf - Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc versuri muzica Holograf versurile melodiei Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc

roversuri.ro > Litera H > Holograf > Versurile Holograf - Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc

Versuri Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc
I: Anii trec, nimeni nu-i mai opreste Si ma-ntreb ce a fost in urma mea Fericire si iubire, Toate astea au insemnat ceva... Oamenii sunt facuti pentru iubire, Oameni vor sa afle dragostea De aceea in seara asta Pentru intreaga lume voi canta... Refren: Da-mi o viata, doar o viata nu-mi ajunge Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc... Am nevoie de iubire si de un pic de fericire Asa c-o viata nu-mi ajunge sa iubesc. II: Am plecat pe un drum si nu stiu unde, Capatul intr-o zi am sa-l gasesc Cele bune, cele rele Cum au fost, pe toate le iubesc... Refren:.. II: Uita-te acum, vino sa iubesti ca mine Vino sa iubesti, haide nu mai astepta Viata e un joc si se termina, stii bine Asa ca nu lasa pe maine dragostea... Refren(x2):..

Piesa melodia mp3 descarca versuri.ro piesa Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc piesa. Muzica romaneasca descarca cantece mp3 descarca cuvinte mp3 versuri Rock versuri descarca Holograf.


Alte versuri de la Holograf
Cele mai cerute versuri
  1. picaturi muzicale - vine vine anul nou
  2. Gelu voicu - Pusei briciu sa marad
  3. picaturi muzicale - din nou e primăvara
  4. petrica mitu stoian - firicel de iarba verde
  5. Adriana si Dumitruta - La multi ani
  6. javelea elena - mama
  7. Teodora Pascu - Am o fire de artista
  8. Lolipops - Aho_aho
  9. maria santean - popular
  10. Gelu voicu - Pusei briciul sa ma raz
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #