versuri Holograf - Sa nu-mi iei niciodata dragostea versuri muzica Holograf versurile melodiei Sa nu-mi iei niciodata dragostea

roversuri.ro > Litera H > Holograf > Versurile Holograf - Sa nu-mi iei niciodata dragostea

Versuri Sa nu-mi iei niciodata dragostea
I: Poti sa-mi iei tot ce-am mai scump pe lume Poti sa-mi iei zile, noptile si anii de vrei Sa ma lasi singur intr-un loc anume De unde sa nu pot vreodata sa ma intorc la-ai mei, Dar sa nu-mi iei niciodata dragostea.. Dar sa nu-mi iei niciodata dragostea.. II: Poti sa ma faci una cu pamantul Sa ma calci in picioare de-o mie de ori Sa ma sfasai cu dintii si-apoi sa chemi vantul Sa-mi imprastie trupul intr-o mie de zari, Refren: Dar sa nu-mi iei niciodata dragostea.. Dar sa nu-mi iei niciodata dragostea.. Fiindca atunci am sa mor de dorul tau Fiindca atunci am sa mor de dorul tau Fiindca atunci am sa mor de dorul tau Si zilele vor fi din nou asa cum au mai fost. De dorul tau, da, da, de dorul tau. III: Poti sa ma torni intr-un pahar cu apa Sau sa ma uiti pe fundul marii printre pestii rapitori Sa ma lasi sa plutesc pe un val in Marea Moarta Sau din cer cu ploaia incet sa ma cobor, Refren:.. I:.. Refren:..

Rock muzica romaneasca descarca muzica versurile ultima melodie youtube.com Sa nu-mi iei niciodata dragostea melodia Holograf melodia. Youtube.com ultima melodie versuri cantece album versuri cuvintele muzica asculta.


Alte versuri de la Holograf
Cele mai cerute versuri
  1. picaturi muzicale - vine vine anul nou
  2. Gelu voicu - Pusei briciu sa marad
  3. picaturi muzicale - din nou e primăvara
  4. javelea elena - mama
  5. Adriana si Dumitruta - La multi ani
  6. petrica mitu stoian - firicel de iarba verde
  7. VICOVEANCA - JOCUL CAPRELOLR
  8. maria santean - popular
  9. Teodora Pascu - Am o fire de artista
  10. Gelu voicu - Pusei briciul sa ma raz
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #