versuri Rammstein - Te quiero puta! (romanian lyrics) versuri muzica Rammstein versurile melodiei Te quiero puta! (romanian lyrics)

roversuri.ro > Litera R > Rammstein > Versurile Rammstein - Te quiero puta! (romanian lyrics)

Versuri Te quiero puta! (romanian lyrics)
Hei prieteni….. Avansati prieteni…. Vino, vino, iubirea mea Chiar imi place aroma ta Nu nu nu nu inima ta Imi place mult lamaia ta Da-mi fructul tau Vino iubirea mea... Te iubesc, tarfa! Te iubesc, tarfa! Ah, ce bine Ah, ce bine, un’ doi trei Da, te vreau inca o data Dar nu nu nu inima ta Mai mult din lamaia ta Dragule Da-mi fructul tau Da-mi fructul tau Vino, iubirea mea.... Te iubesc, tarfa! Te iubesc, tarfa! Ah, ce bine Intre picioarele tale eu o sa plang O sa fiu vesel, o sa fiu trist O sa fiu vesel, o sa fiu trist Mai mult, mai mult, mai mult, te rog frumos Mai mult, mai mult, mai mult, da, da, domnule Mai mult, mai mult, mai mult, te rog frumos Mai mult, mai mult, mai mult, da, da, domnule Sa nu-ti fie frica de mine Ca nu o sa te mananc Mai mult, mai mult, mai mult, te rog frumos Mai mult, mai mult, mai mult, da, da, domnule Da, da, domnule Te iubesc, tarfa! Te iubesc, tarfa! Mai da-mi, mai da-mi Te iubesc, tarfa! Pagina sursa: http://members.lycos.co.uk/doomplace

Mp3 versuri Rammstein versurile cuvintele Te quiero puta! (romanian lyrics) asculta muzica melodia versuri Rock. Cuvintele mp3 muzica straina youtube.com.


Alte versuri de la Rammstein
Cele mai cerute versuri
  1. lollipops - de sarbatori
  2. lollipops - cerne iarna
  3. Alex&co - music speaks
  4. laurentiu popescu - buna profesoara
  5. Guz Bety si Adrian Ursu - De ziua ta
  6. lolipops - e din nou craciun
  7. do re micii - ninge ninge
  8. Kwabs - Walk
  9. Do-Re-Mici - Iarna
  10. Gelu voicu - Pusei briciu sa marad
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #