versuri Liviu Guta feat Nicu Paleru - Satisfactia totala versuri muzica Liviu Guta feat Nicu Paleru versurile melodiei Satisfactia totala

roversuri.ro > Litera L > Liviu Guta feat Nicu Paleru > Versurile Liviu Guta feat Nicu Paleru - Satisfactia totala

Versuri Satisfactia totala
FERICIREA MEA TREMUR DE PLACERE LASA-TE ATINSA DE MAINILE MELE NU TE IMPOTRIVI SI NU FII REA NOAPTEA ASTA VREAU SA FII A MEA STRANGE-MA LA PIEPT DE-TI FACE PLACERE MUSCA-MA DE GAT NU SIMT NICI O DURERE VREAU SA TE SIMTI BINE IN PATUL MEU SI SA TE INTORCI IN EL MEREU!!! SATISFACTIA TOTALA NU SE-NVATA IN NICI O SCOALA VREI PLACERE SI AMOR TACI SI MISCA-TE USOR!!! SATISFACTIA TOTALA NU SE-NVATA IN NICI O SCOALA VREI PLACERE SI AMOR TACI SI MISCA-TE USOR!!! EU IUBESC FEMEIA CARE NU SE LASA DUPA DOUA VORBE SA ITI CADA IN PLASA SE AGATA DE ORICE PRETEXT STRIGA NU SI DUPA CE FACI SEX ITI TREBUIE ARTA SI MULTA RABDARE SA LE ARATI ADEVARATA TA VALOARE SA LA DEMONSTREZI PANA LA PAT CA AI CALITATE DE AMANT!!! SATISFACTIA TOTALA NU SE-NVATA IN NICI O SCOALA VREI PLACERE SI AMOR TACI SI MISCA-TE USOR!!! SATISFACTIA TOTALA NU SE-NVATA IN NICI O SCOALA VREI PLACERE SI AMOR TACI SI MISCA-TE USOR!!! SATISFACTIA TOTALA NU SE-NVATA IN NICI O SCOALA VREI PLACERE SI AMOR TACI SI MISCA-TE USOR!!! SATISFACTIA TOTALA NU SE-NVATA IN NICI O SCOALA VREI PLACERE SI AMOR TACI SI MISCA-TE USOR!!!

Descarca versuri.ro versuri piesa Satisfactia totala asculta cuvinte muzica romaneasca versuri. Album versurile ultima melodie asculta Liviu Guta feat Nicu Paleru asculta.


Top versuri Liviu Guta feat Nicu Paleru

 1. Liviu Guta feat Nicu Paleru - Satisfactia totala
Cele mai cerute versuri
 1. do-re-micii - iarna
 2. do re micii - iarna
 3. DOREMICII - IARNA
 4. do re micii - vacanta
 5. lollipops - de sarbatori
 6. do-re-micii - vacanta
 7. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
 8. daniela ciorba - buna ziua scoala
 9. indila - derniere dance
 10. lollipops - cerne iarna
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #