versuri Divertis - Sarlion iliescu (j shan feat charlie chaplinmodern times) versuri muzica Divertis versurile melodiei Sarlion iliescu (j shan feat charlie chaplinmodern times)

roversuri.ro > Litera D > Divertis > Versurile Divertis - Sarlion iliescu (j shan feat charlie chaplinmodern times)

Versuri Sarlion iliescu (j shan feat charlie chaplinmodern times)
Saracia si nevoile si statul Si daca o sa plec din scena Mi-e ca se-alege praful Asta-i viata, asta-i schema Cred ca va mai joc eu pe stang Insa pe moment acuma Ies o clipa din poveste Ce mandru-am fost de ele De rolurile mele Ce repede trec ele Tra la la la la la Si Ion are ?? Sa poti sa-i faci sa te-asculte chiar atunci Cand nu ai replica Cand nu mai le zici si iese porumbelul Dar asta-i rol de ?? , e rol de nea Nelu Figuratie multa in politica doar Sa fii Superman apare erou secundar Nastase e eroul asta baban La toti ??? Dracula Traian Actorii intra-n scena Comedia eterna Spun replici de senzatie Dar sunt si raman figuratie Undeva intr-o dubla Ce mandru am fost de ele De replicile mele Citez acum din ele Tra la la la la la Sa devi ?? si cinstit La operete de ?? Si ?? european e pus acum pe masa Dar sigur, sigur e un succes de casa Sa-nhete-n distributie politicienii ?? Sa vina repede un rol mai acatarii Dar cand sa joace elegant li se observa stofa de figurant Cu mandatele mele Actorii intra-n scena Comedia eterna Spun replici de senzatie Dar sunt si raman figuratie Undeva intr-o dubla Ce mandru am fost de ele De replicile mele Cint vesel despre ele Tra la la la la la Pacat de vorbe ce-au cantat Ce politic m-ai bucurat Haida de, haida de Ce ?? au fost ele Voturile mele Fac inca urne pline Tra la la la la la Doamnelor si domnilor Sarlion Iliescu se retrage Da' nu de tot Tra la la la la la

Cuvinte versurile Divertis descarca descarca versuri youtube.com. Descarca Sarlion iliescu (j shan feat charlie chaplinmodern times) muzica romaneasca mp3 melodia versuri melodia.


Alte versuri de la Divertis
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  8. daniela ciorba - buna ziua scoala
  9. indila - derniere dance
  10. lollipops - cerne iarna
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #