versuri U-Nite - Sa te gandesti din cand in cand la mine versuri muzica U-Nite versurile melodiei Sa te gandesti din cand in cand la mine

roversuri.ro > Litera U > U-Nite > Versurile U-Nite - Sa te gandesti din cand in cand la mine

Versuri Sa te gandesti din cand in cand la mine
I: Eram amandoi in noptile tarzii Amandoi, tu vei fi departe Eram amandoi, va mai trece inc-o zi Amandoi, poate si o noapte Eram amandoi, de priveai in ochii mei Amandoi, mistrerul umbrei tale vedeai Eram amandoi, poate ca intelegeai Doar noi doi. Refren1: Sa te gandesti din cand in cand la mine (Nu, nu te voi uita) Ma voi gandi si eu la tine (Prins de vraja ta). Refren2: Sa te gandesti din cand in cand la mine Viata este grea si mi-e tare dor de tine (Ma voi gandi si eu mereu la tine prinsa de vraja ta). Eram amandoi, amandoi(x2) Sa te gandesti din cand in cand la mine Viata este grea si mi-e tare dor de tine. Refren1:.. II: Sa te gandesti din cand in cand la mine Lasa timpul ce-a trecut, nu uita de mine Stiu ca ziua aceea a fost, a fost si nu mai vine E foarte simplu sa gresesti, e greu sa fie bine Ce pot face acum, imi este foarte greu Departe, acolo unde esti, ma tot gandesc mereu O clipa minunata, o clipa doar a fost Acum toate celelalte nu mai au rost. Refren1:.. Refren2:..

Muzica romaneasca versuri Sa te gandesti din cand in cand la mine asculta asculta ultima melodie. Versurile muzica versuri asculta ultima melodie cantece piesa U-Nite versurile.


Alte versuri de la U-Nite
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  8. daniela ciorba - buna ziua scoala
  9. indila - derniere dance
  10. lollipops - cerne iarna
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #