versuri Iulia - Picaturi de ploaie , picaturi de soare versuri muzica Iulia versurile melodiei Picaturi de ploaie , picaturi de soare

roversuri.ro > Litera I > Iulia > Versurile Iulia - Picaturi de ploaie , picaturi de soare

Versuri Picaturi de ploaie , picaturi de soare

(neaprobat)picaturi de ploaie , picaturi de ploaie , picaturi de ploaie , picaturi de soare , soare, soare,pe o fila alba am desenat cum cade o ploaie in culori , cade o ploaie , si privindo mi-am imaginat ca ma aflu intr-un camp cu flori ,prin roiu zorilor pasesc incetisor , sperand sa nu trezesc cumva, prin roiu visatot , un camp infloritor,iar lumi vreau sa cand asa , picaturi de soare,cad in fiecare zi , dulcile copiilor noastre amintiti , picaturi de roua care stiu a ne strezi , dulcile copiilor noastre amintiri. Daca cineva mar intreba ce ma incanta in lume cel mai mult , ias raspunde fara aezita , pasarile in zor sa le ascult, si sa pasesc usor intr-un camp infloritor , sperand sa nu trezesc cumva, prinn aer visatot , vreau lumi sa cand asa , picaturi de soare cad in fiecare zi, se vad in lumina de poveste in priviri.

Cuvinte melodia album cuvintele melodiei mp3 melodia Iulia versuri mp3. Muzica romaneasca melodiei cantece Picaturi de ploaie , picaturi de soare album muzica versuri melodia melodiei.


Alte versuri de la Iulia
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. maria coblis - all about
  8. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  9. mariana mihaila - sunt fericita
  10. daniela ciorba - buna ziua scoala
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #