versuri Andreea Balan - Oops! Eroare (cea mai corecta!!) versuri muzica Andreea Balan versurile melodiei Oops! Eroare (cea mai corecta!!)

roversuri.ro > Litera A > Andreea Balan > Versurile Andreea Balan - Oops! Eroare (cea mai corecta!!)

Versuri Oops! Eroare (cea mai corecta!!)
Haaa..te am prins cu ea in pat De fapt era in masina Dar oricum esti terminat si Vrei sa parchezi ilegal, Cu remorca dupa tine Ce mai cuplu genial! Ha ha! Lasa! Te scuzi, te acuzi si ai sa cazi in plasa Tipologia masculina in direct, Pentru multe femei esti barbatul perfect dar Nu pentru mine, Imi doresc altceva, Sti ce? Ma simt mai bine acum ca s a terminat Poate voi intelege ce i cu sexul Si daca voi gasi un tip calumea poate Chiar o sa mi placa ! Refren: N ai sa mai gasesti una ca mine, N am sa mai iubesc unul ca tine. Din mintea mea,te am sters deja Se pare,ai fost doar o eroare! N ai sa mai gasesti una ca mine, N am sa mai iubesc unul ca tine. Degeaba incerci sa schimbi ceva, Te doare, ramai doar o eroare! o! o!...o!o!..(bis) Hmm..vii cu scuze iar.. Dar esti chiar hilar! Vrei sa spui ca o invatai sa conduca? Cum e cu schimbatorul, Stii cum se apuca? Hei! Crezi ca s de ieri stii Ca nu ma poti minti si Nimeni n o sa stie ce ai facut, Pentru ea, pentru tine e un nou inceput dar Nu pentru mine imi doresc altceva Stii ce? Ma simt mai bine acum ca s a terminat poate Voi intelege ce i cu sexul Si daca voi gasi un tip calumea poate Chiar o sa mi placa ! Refren:

Cantece Dance ultima melodie versuri.ro melodia ultima melodie asculta piesa mp3 Oops! Eroare (cea mai corecta!!) versuri. Melodia Andreea Balan versuri muzica romaneasca youtube.com.


Alte versuri de la Andreea Balan
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. lollipops - de sarbatori
  5. do re micii - vacanta
  6. do-re-micii - vacanta
  7. maria coblis - all about
  8. LOLLIPOPS - TOAMNA
  9. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  10. mariana mihaila - sunt fericita
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #