versuri Adrian Minune - Numele tau de azi il voi uita versuri muzica Adrian Minune versurile melodiei Numele tau de azi il voi uita

roversuri.ro > Litera A > Adrian Minune > Versurile Adrian Minune - Numele tau de azi il voi uita

Versuri Numele tau de azi il voi uita
Ce dimineata iar cu lacrimi pe fata... Si ce mai viata fara nici o speranta.. Tare mi-e frica sa traiesc fara tine Tu pentru mine ai fost ce aveam mai scump pe lume Numele tau de azi il voi uita chiar daca-mi plange de dor inima Singuratatea sora imi va fi si lacrimile nu se vor opri Numele tau de azi il voi uita chiar daca-mi plange de dor inima Singuratatea sora imi va fi si lacrimile nu se vor opri De ce-mi iei viata? de ce-mi iei iubirea? Vrei sa ma lasi sa plang noapte si zi Nu am stiut cat doare despartirea si cat voi suferi .. Tot ce se intampla un vis as vrea sa fie Cand ma trezesc tu sa fii langa mine Orice as face nimic eu nu mai pot schimba Of trista-i viata sa plang in urma ta Numele tau de azi il voi uita chiar daca-mi plange de dor inima Singuratatea sora imi va fi si lacrimile nu se vor opri Numele tau de azi il voi uita chiar daca-mi plange de dor inima Singuratatea sora imi va fi si lacrimile nu se vor opri De ce-mi iei viata? de ce-mi iei iubirea? Vrei sa ma lasi sa plang noapte si zi Nu am stiut cat doare despartirea si cat voi suferi ..

Youtube.com muzica romaneasca versuri mp3 piesa Manele versurile. Youtube.com cuvintele muzica Adrian Minune cuvinte versuri.ro album versuri ultima melodie Numele tau de azi il voi uita asculta.


Alte versuri de la Adrian Minune
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  8. daniela ciorba - buna ziua scoala
  9. indila - derniere dance
  10. lollipops - cerne iarna
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #