versuri Ducu Bertzi - M-am indragostit numai de ea versuri muzica Ducu Bertzi versurile melodiei M-am indragostit numai de ea

roversuri.ro > Litera D > Ducu Bertzi > Versurile Ducu Bertzi - M-am indragostit numai de ea

Versuri M-am indragostit numai de ea
I: Eu care voiam intr-una alt si alt decor Eu care spuneam prea lesne si oricui mi-e dor Abia cand a plecat plangand si n-a mai fost a mea M-am indragostit numai de ea. Refren: Simt ca fara ea nu pot respira Casa e pustie fara ea In ce-as putea eu sa mai cred acum As da orice s-o mai intorc din drum. II: Eu care veneam acasa c-un suras formal Monoton spunand acelasi monolog banal A plecat mi-am zis dar n-a fost asa O iubeam numai pe ea. III: Am zarit-o pe o strada pentr-o clipa doar Sa-i vorbesc si sa m-apropii era in zadar Ea care m-astepta plangand cand eu uitam sa vin Ma privea acum ca pe-un strain. IV: A trecut atata vreme de cand a plecat Dar abia acum mi-e draga cu adevarat Abia acum cand locuieste doar la mine-n gand O iubesc mai mult decat oricand.

Muzica romaneasca cuvinte Ducu Bertzi asculta M-am indragostit numai de ea descarca piesa muzica. Asculta cuvintele cuvintele versuri Folk versurile cuvinte versuri.


Alte versuri de la Ducu Bertzi
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  8. daniela ciorba - buna ziua scoala
  9. indila - derniere dance
  10. lollipops - cerne iarna
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #