versuri Andreea Balan - Imagine (Nu mai incerca) versuri muzica Andreea Balan versurile melodiei Imagine (Nu mai incerca)

roversuri.ro > Litera A > Andreea Balan > Versurile Andreea Balan - Imagine (Nu mai incerca)

Versuri Imagine (Nu mai incerca)
I: M-am saturat de fraieri ce ma vor pentru imagine (Chiar asa, spune-le Andreea) Aveti impresia ca eu nu am suflet, nu-nteleg de ce (Ei nu inteleg ca de fapt esti altfel) Imi tot repeti ca tu nu esti ca ei, Ca tii la mine si ma vrei sa ma cuceresti Imi pare rau, dar stiu de fapt ce vrei Te prefaci si ma plictisesti... Refren: Nu mai incerca sa ma vrajesti Stii prea bine, nu iti merge cu mine Fa-ma sa-nteleg tot ce gandesti Cand te uiti in ochii mei si spui 'M-am indragostit de tine...' II: Ma suni si vrei sa-mi vorbesti dar ai fitze-n cap, nu te-nteleg (Nu uita, ea este Andreea) Imi spui ca tot ce-ti doresti e sa fii cu mine, nu te cred (N-ai sa reusesti daca nu esti altfel) M-am saturat, esti tot la fel ca ei Oare ai pus pariu c-ai sa ma cuceresti ? Imi pare rau, dar stiu de fapt ce vrei Te prefaci si ma plictisesti... Refren(x3):..

Versurile descarca versurile piesa. Melodiei Imagine (Nu mai incerca) asculta melodia mp3 Dance asculta versuri muzica romaneasca cuvinte versuri Andreea Balan cantece melodia.


Alte versuri de la Andreea Balan
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  8. daniela ciorba - buna ziua scoala
  9. indila - derniere dance
  10. lollipops - cerne iarna
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #