versuri Margineanu - Femei, femei !!! (varianta de studio) versuri muzica Margineanu versurile melodiei Femei, femei !!! (varianta de studio)

roversuri.ro > Litera M > Margineanu > Versurile Margineanu - Femei, femei !!! (varianta de studio)

Versuri Femei, femei !!! (varianta de studio)
I: Nu e nimeni pe strada, Ochii tristi sa mi-i vada Nu e nimeni pe strada, Sa ma vada cum plang. Doar un gabor de seara Ce-a venit ca sa-mi ceara Sa-si aprinda o tzigara, M-a vazut lacrimand. Refren(x2): Femei, femei E plina lumea de nebune Cine m-a adus pe lume ? Cine oare m-a facut ? II: Si-acel gabor de seara Ce-a venit ca sa-mi ceara A zis razand catre mine: 'Ba, decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine !' Refren:.. Barbati, barbati E plina lumea de cacati, De suparati si de incordati Nu stiti decat sa va-mbatati. 'Deci autorul a vrut sa spuna in urmatoarele versuri ca se plimba singur pe strada si-a nimerit de un gabor care i-a cerut o tzigara, care tzigara cand i-a dat-o el a zis 'Ba, femeile...'. El era inlacrimat; de fapt tzigara plangea cu niste lacrimi cat crocodilul. Margineanu era politist si politistul era 'Ba, femei...'. La care politistul ii zice 'Cacat'. Nu, nu. Politistii ii zice, ii zice lu' Margineanu 'Ba, Margineanu, femeile sunt niste ratati'. Margineanu: 'Ba, analfabetilor!' Si dup-aia ii zice 'Bai, stati sa va spun eu ca de fapt cacati, cacati, cine, ratati. Voi, cine. Noi.'. Si ei au inteles si el plangea. Margineanu plangea la final. Si era o nebuna care tzipa pe fundal.' Barbati, barbati E plina lumea de cacati, De suparati si de incordati Nu stiti decat sa va-mbatati.

Cuvintele cuvintele cuvintele descarca melodiei melodia asculta ultima melodie. Muzica ultima melodie muzica romaneasca Margineanu youtube.com album versuri mp3 Diverse versuri muzica Femei, femei !!! (varianta de studio).


Alte versuri de la Margineanu
Cele mai cerute versuri
  1. Alex&co - music speaks
  2. Guz Bety si Adrian Ursu - De ziua ta
  3. Aura, Lory si Bety - Mos Craciun
  4. Gelu voicu - Pusei briciu sa marad
  5. nelly ciobanu - vine anul nou
  6. doremicii - primavara
  7. paula rotaru - toamna iarasi ai venit
  8. Do-Re-Micii - hora copiilor
  9. lolipops - primavara
  10. alex & co - music speaks
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #