versuri Dan Spataru - De vrei sa stii ce inseamna versuri muzica Dan Spataru versurile melodiei De vrei sa stii ce inseamna

roversuri.ro > Litera D > Dan Spataru > Versurile Dan Spataru - De vrei sa stii ce inseamna

Versuri De vrei sa stii ce inseamna
Unde-si culca cerul fruntea lang-un brad batran Stand la foc aprins, de blanda luna, Sub luciri de stele, vei gasi acel roman Versul mioritei, sa ti-l spuna. Prin povestea vorbei peste timp te va purta Pe taram de vis in tara mea. SI oricine-ai fi, si de-oriunde ai veni, Plaiul nostru il vei indragi. Refren: De vrei sa stii ce inseamna roman, Intreaba muntii si codrul strabun. Asculta doina ciocarliei cantata de cu zori Si vino pe la noi de sarbatori. De vrei sa stii ce inseamna roman Bea apa rece din limpede izvor. Priveste cerul noptii stand culcat in brat de vant SI-ai sa-ntelegi ce inseamna roman. E romanul harnic, nu se teme cand e greu, Dar si sa petreaca stie bine. Are-n brati carpatii si-n piept o inima de leu Si ii curge Dunarea prin vine. Canta ca o pasare cand e mai fericit, Si iubeste-atunci cand e iubit. Pentru el copiii sunt tot ce poate fi mai sfant, Ca si pacea-ntregului Pamant. Refren: De vrei sa stii ce inseamna roman, Intreaba muntii si codrul strabun. Asculta doina ciocarliei cantata de cu zori Si vino pe la noi de sarbatori. De vrei sa stii ce inseamna roman Bea apa rece din limpede izvor. Priveste cerul noptii stand culcat in brat de vant SI-ai sa-ntelegi ce inseamna roman. SI-ai sa-ntelegi ce inseamna roman. SI-ai sa-ntelegi ce inseamna roman.

Pop muzica Dan Spataru muzica asculta versuri.ro. Album versuri.ro versuri muzica mp3 cantece melodia youtube.com versuri De vrei sa stii ce inseamna muzica romaneasca melodia ultima melodie.


Alte versuri de la Dan Spataru
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. maria coblis - all about
  8. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  9. LOLLIPOPS - TOAMNA
  10. mariana mihaila - sunt fericita
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #