versuri Liviu Pustiu - De ce tu te joci cu viata mea versuri muzica Liviu Pustiu versurile melodiei De ce tu te joci cu viata mea

roversuri.ro > Litera L > Liviu Pustiu > Versurile Liviu Pustiu - De ce tu te joci cu viata mea

Versuri De ce tu te joci cu viata mea
Liviu Pustiu - De ce tu te joci cu viata mea ohh... Mi-ai spus vorbe de iubire si degeaba am crezut in tinee.. Plangeai cu lacrimi fierbinti si eu nu mi-am dat seama ca minti ... As vrea sa fiu o lacrima ce cade pe obrazul meu Sa-mi ajunga la inima.. Sa simti cat mi-e de greuu... De ce tu te joci cu viata mea... De ce tu ma minti ca esti a mea... De ce tu vrei sa ma ranesti .. La mine tu nu te gandesti ...2x.. Doar o simpla sarutare pe mine ma-r face fericitt... Pentru ca eu te iubesc cu toate ca stiu ca m-ai mintit... As vrea sa fiu o lacrima ce cade pe obrazul meu Sa-mi ajunga la inima.. Sa simti cat mi-e de greuu... De ce tu te joci cu viata mea... De ce tu ma minti ca esti a mea... De ce tu vrei sa ma ranesti .. La mine tu nu te gandesti ...2x.. ohhh ...ahhhh ohhohhh De ce tu te joci cu viata mea... De ce tu ma minti ca esti a mea... De ce tu vrei sa ma ranesti .. La mine tu nu te gandesti ...2x..

Youtube.com cuvinte cuvintele muzica romaneasca. Versuri versurile Manele mp3 youtube.com melodiei versurile De ce tu te joci cu viata mea youtube.com youtube.com melodiei album Liviu Pustiu versuri.ro versuri.


Alte versuri de la Liviu Pustiu
Cele mai cerute versuri
  1. Alex&co - music speaks
  2. Guz Bety si Adrian Ursu - De ziua ta
  3. Aura, Lory si Bety - Mos Craciun
  4. Gelu voicu - Pusei briciu sa marad
  5. nelly ciobanu - vine anul nou
  6. Do-Re-Micii - hora copiilor
  7. paula rotaru - toamna iarasi ai venit
  8. doremicii - primavara
  9. alex & co - music speaks
  10. lolipops - primavara
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #