versuri Brandy feat Susanu - Ce sa fac, dar ce sa fac versuri muzica Brandy feat Susanu versurile melodiei Ce sa fac, dar ce sa fac

roversuri.ro > Litera B > Brandy feat Susanu > Versurile Brandy feat Susanu - Ce sa fac, dar ce sa fac

Versuri Ce sa fac, dar ce sa fac
Cu dedicatie speciala de la Susanu si Brandy pentru totzi barbatii afemeiati. hey hey hey hey hey hey hopa hey hey ha ha ha s'aaaa [Brandy] Incep iara saptamana, Cu gagici una si una, Le iau pe toate cu mine, Si fac tot ce imi convine. [Susanu] Susanu la microfon: Cu nici unul dintre voi nu ma compar, Am femei una si una, n-am adversar, Sunt barbat sucar , si fetele pe mine sar, Iar barbatii lor alearga dupa mine cu un par. io Toate fetitzle mele, maine sa fie imbracate de cate cinci stele, Se tin agatate de mine, si daca ma prinde vreuna vere, Si asta nu e bine chiar deloc, si n-am noroc, C-au luat femeile foc, c-au luat femeile foc. [Brandy] Ce sa fac, dar ce sa fac, Daca fetele ma plac, ce sa fac, Nu pot sa refuz niciuna, Traiesc viata c-am doar una. x2 [Brandy] Eu le mint ca le iubesc, Ce usor le pacalesc, Astazi una, maine una, Pana ma prind cu minciuna. [Susanu] Si uite asa imi pica in plasa fetele, Doar din vorbe le sucesc eu mintile, Ma grabesc s-a ajung eu repede Ca pentru ca tre sa le.. Vor fetitzle vesele... Ca si lor le place viatza, Sa vina praf dimineatza, Eu nu pot sa le refuz, c-ar fi pacat, Daca mor ele de mine, de ce sa nu-mi fac de cap, Daca mor ele de mine, de ce sa nu-mi fac de cap, [Brandy] Ce sa fac, dar ce sa fac, Daca fetele ma plac, ce sa fac, Nu pot sa refuz niciuna, Traiesc viata c-am doar una. x2 Ce sa fac, dar ce sa fac, Daca fetele ma plac, ce sa fac, Nu pot sa refuz niciuna, Traiesc viata c-am doar una. x2 Ce sa fac, dar ce sa fac, Daca fetele ma plac, ce sa fac, Nu pot sa refuz niciuna, Traiesc viata c-am doar una. x2 Traiesc viatza c-am doar una.

Youtube.com melodiei muzica romaneasca versuri youtube.com Ce sa fac, dar ce sa fac youtube.com. Ultima melodie descarca cantece Brandy feat Susanu muzica cuvinte descarca ultima melodie versuri.ro versuri cuvintele mp3.


Top versuri Brandy feat Susanu

 1. Brandy feat Susanu - Ce sa fac, dar ce sa fac
Cele mai cerute versuri
 1. do-re-micii - iarna
 2. do re micii - iarna
 3. DOREMICII - IARNA
 4. do re micii - vacanta
 5. lollipops - de sarbatori
 6. do-re-micii - vacanta
 7. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
 8. daniela ciorba - buna ziua scoala
 9. indila - derniere dance
 10. lollipops - cerne iarna
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #