versuri Cassa Loco - Ce bine-mi pare ca ai luat teapa versuri muzica Cassa Loco versurile melodiei Ce bine-mi pare ca ai luat teapa

roversuri.ro > Litera C > Cassa Loco > Versurile Cassa Loco - Ce bine-mi pare ca ai luat teapa

Versuri Ce bine-mi pare ca ai luat teapa
I: Umbla vorba prin targ ca albumul tau e cam nasol Ca nu o duci prea bine, ca portofelu' ti-e cam gol Nu pot sa spun ca sunt suparat, de ce sa mint ? Nici nu-ti imaginezi ce bine ma face sa ma simt Intelege, nimeni niciodata nu prea te-a iubit Nu ai fost pe piata, ai fost usor de inlocuit '?? ma cobor cu greu la nivelul tau Dar trebuie neaparat sa-ti spun...' Refren(x2): Ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa Ce bine-mi pare ca ai pierdut Ca toate hainele ti-au intrat la apa Ca nu mai ai nimic din tot ce-ai avut. II: Si tipa aia blonda, sexy, care cica te iubea Adevaru' e ca nu prea te suporta Te-ntrebi de ce nu mai ai prieteni...Nu mai ai bani ! Si ca sa-ti faci altii o sa dureze zeci de ani Sa nu te miri ca lumea nu te mai saluta Motivul este simplu : te-ai dus pe pluta 'Yo, fraiere, stiu c-o s-ajung in iad dar trebuie sa-ti spun...' Refren(x2):.. III: Sa stii ca pentru tine alcoolul nu e o solutie Mai ai dreptul la vot garantat de constitutie Nu-ti tinem pumnii, nu credem c-o sa-ti mearga mai bine Tot ce-ti uram e s-apuci ziua de maine Nu pot sa ma abtin desi pot sa spun ca gresesc Problemele tale ma fac sa zambesc 'Asculta, Vasile, de cate ori trebuie sa-ti spun ? Bine, inc-o data, iti spun...' Refren(x2):.. 'Alo? Bai mestere. Fii atent, sunt cu niste oameni aicea... si vrem sa-ti spunem ca ne bucuram c-ai luat tzeapa ! Stai ca mai e cineva aiciea, ti-l dau la telefon.' 'Salut. Sunt Bogdan. Uite, te-am sunat sa-ti spun ca-mi pare bine si mie c-ai luat tzeapa ! Uite, iti mai dau pe cineva sa vorbeasca cu tine, OK ? Pa.' 'Alo ? Sunt mama lui Bogdan. Sa stii ca ma bucur c-ai dat faliment.' 'Sarut-mana. Sunt un copil de pe strada si sunt fericit ca ai necazuri.' Ideea e ca toata lumea e fericita c-ai luat tzeapa. Si, bineinteles, eu sunt cel mai fericit c-ai luat tzeapa !

Ce bine-mi pare ca ai luat teapa cuvintele piesa versurile Cassa Loco muzica Hip-hop. Muzica versuri versuri.ro ultima melodie versurile versurile muzica romaneasca versuri melodia album.


Alte versuri de la Cassa Loco
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. maria coblis - all about
  8. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  9. LOLLIPOPS - TOAMNA
  10. mariana mihaila - sunt fericita
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #