versuri Nicu Alifantis & Zan & Alex - Calul balan versuri muzica Nicu Alifantis & Zan & Alex versurile melodiei Calul balan

roversuri.ro > Litera N > Nicu Alifantis & Zan & Alex > Versurile Nicu Alifantis & Zan & Alex - Calul balan

Versuri Calul balan
I: A fost odata o faptura ce semana leit c-o tura Dar s-a incurcat cu calul balan Si vinu-i dulce in orice an. Refren: La Calul Balan, la Calul Balan Si vinu-i dulce, si vinu-i dulce As sta si-un an, as sta si-un an Si nu m-as mai duce, nu. II: Dar prin'prejur din intamplare se arata si-un ofiter Batand din pinteni foarte tare, el Deci avea calcai de fier. Refren:.. III: Si calul meu balan odata de cand ?? monoton Cel ofiter cu o lopata l-a maturat ca pe-un pion. Refren:.. IV: Mii si mii de mutari fac zi de zi si tu stii Doar vinul ma scapa de viata grea de zi cu zi Azi ma gandesc la maine, Nu conteaza ce va fi, poate o sa fie bine Nu am trac si cu ??, fac ce fac si nu tac Permanent, coerent, ??, dement, inocent Ma distrez de minune, Cad lat, sah-mat, dar ma tzine. V: Si tura a murit de plans Vazand ce cursa i-au intins Dar regele in palat s-a stins Si nu s-a dat nici mort invins. Refren:..

Youtube.com versuri descarca versurile cuvinte youtube.com cantece Calul balan muzica asculta. Muzica romaneasca Nicu Alifantis & Zan & Alex versuri melodia.


Alte versuri de la Nicu Alifantis & Zan & Alex

Top versuri Nicu Alifantis & Zan & Alex

 1. Nicu Alifantis & Zan & Alex - Calul balan
Cele mai cerute versuri
 1. picaturi muzicale - vine vine anul nou
 2. Gelu voicu - Pusei briciu sa marad
 3. picaturi muzicale - din nou e primăvara
 4. javelea elena - mama
 5. petrica mitu stoian - firicel de iarba verde
 6. Adriana si Dumitruta - La multi ani
 7. Teodora Pascu - Am o fire de artista
 8. Lolipops - Aho_aho
 9. maria santean - popular
 10. Gelu voicu - Pusei briciul sa ma raz
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #