versuri La Familia - Banii fac pamantul sa se-nvarta versuri muzica La Familia versurile melodiei Banii fac pamantul sa se-nvarta

roversuri.ro > Litera L > La Familia > Versurile La Familia - Banii fac pamantul sa se-nvarta

Versuri Banii fac pamantul sa se-nvarta
Refren: Bani, ha, ha, ha, ha, lasa prostiile numara hartiile, Bani, oh, yeah, lasa prostiile numara hartiile Bani, ha, ha, ha, ha, lasa prostiile numara hartiile, Bani, oh, yeah, lasa prostiile numara hartiile I:: Baieti de cartier, smecheri cu bani, astia supravietuiesc si bine traiesc, Fiindca daca nu ai banu’ grup in buzunar, poti sa fii cat vrei de smecher ca totul e in zadar. Vezi borfasi care-nvart milioane zi de zi, iar tu n-ai in buzunare nici cateva mii, Si tentatiile sunt mari, goana dupa bani te face sa vrei sa devii un borfas, Dar repede te lasi cand vezi inchisoarea, nu vrei sa ajungi acolo, nu vrei sa-i simti racoarea Stii prea bine ca nu esti borfas adevarat, dar asa nu se mai poate si o sa te-apuci de furat. Ii invidiezi pe smecherii cu masini si femei, desi e periculos, doresti o viata printre ei, Chiar daca adevarul asta doare, banii fac pamantul sa se-nvarta-n continuare Refren: II: Bani, bani, asta-i tot ce ai in cap, tot timpul stai sa te gandesti cum dracu’ sa-i faci, Dar tu esti baiat de treaba, doar un om cinstit, nu poti talhari, sau sa-te apuci de ciordit Si te chinui degeaba sa faci rost de bani, in timp ce-n fiecare zii smecherii invart sume mari Fiindca astazi banu’ face legea-n cartier si nu cred vreodata sa fi fost altfel. Stii ca baietii adevarati nu au grija banilor, toti pustanii din cartier vor s-o ia pe urma lor Cresc visand sa devina puternici, mari, dar mai tarziu vad ce-nseamna sa faci bani. Pustanii de azi maine bani vor sa aiba, si vor spune:” Faceti loc unui nou borfas de strada!”. Chiar daca adevarul doare, banii fac pamantul sa se-nvarta-n continuare. Refren:.. III: Doamne cat imi place sa numar hartiile-astea, sa simt teancu’ mare-n mana, Sa ii am pe toti din cartier in buzunar, sa le-arat cum traieste un baiat din Salajan, Cum isi face drum cu bani printre gabori si golani, cum invidia si gelozia ii fac multi dusmani O gramada de curve din Salajan vor sa-l aiba in pat, fiindca omul are bani IV: Lumea zice ca banii n-aduc bucurii, dar toti vor sa aiba-n buzunare cat mai multe mii, Conteaza mai putin de unde i-ai produs, vremea oamenilor cinstiti acuma s-a cam dus Au aparut baieti de cartier, smecheri, borfasi si dac-ajungi ca ei nu poti sa te mai lasi, Chiar daca adevarul asta doare, banii fac pamantul sa se-nvarta-n continuare. Refren:..

Banii fac pamantul sa se-nvarta ultima melodie Hip-hop versuri.ro mp3 youtube.com cuvintele cuvinte youtube.com. Muzica youtube.com cantece versuri versurile versuri piesa cantece La Familia ultima melodie muzica romaneasca.


Alte versuri de la La Familia
Cele mai cerute versuri
  1. picaturi muzicale - vine vine anul nou
  2. Gelu voicu - Pusei briciu sa marad
  3. picaturi muzicale - din nou e primăvara
  4. Adriana si Dumitruta - La multi ani
  5. javelea elena - mama
  6. petrica mitu stoian - firicel de iarba verde
  7. Lolipops - Aho_aho
  8. Teodora Pascu - Am o fire de artista
  9. maria santean - popular
  10. Gelu voicu - Pusei briciul sa ma raz
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #