versuri Il-egal - Bagabontii fac cartierul sa se-nvarta versuri muzica Il-egal versurile melodiei Bagabontii fac cartierul sa se-nvarta

roversuri.ro > Litera I > Il-egal > Versurile Il-egal - Bagabontii fac cartierul sa se-nvarta

Versuri Bagabontii fac cartierul sa se-nvarta
I: Bagabontii fac cartierul sa se-nvarta, Cu banii-n buzunar ii facem pe toti sa planga Eram doar un pustan nu stiam ce se intampla, vroiam s-am banii mei, Nimeni sa nu ma-ntrebe ce vreau sa fac cu ei, de unde-i am e treaba mea, Fiindca e viata mea si fac ce vreau cu ea. Am crescut pe strada printre bagabonti, Am devenit un bagabont si-acum sa ma opresc nu pot Asta este drumul pe care l-am ales in viata, Si n-o sa las pe nimeni sa imi stea in fata. N-am nevoie de sfaturi sau de parerea ta, Traiesc cum vreau, fac ce-mi place, e viata mea. N-o sa dau inapoi chiar daca spuneti ca gresesc, Nu o sa ma opresc, sunt ilegal non-stop In afara legii cu banu-n buzunar, Reprezint bagabontii, reprezint Salajan, yeah! Refren: Bagabontii fac cartierul sa se-nvarta, Cu banii-n buzunar ii facem pe toti sa planga Bagabontii fac cartierul sa se-nvarta, Pentru ei ridic paharul sus, sampania sa curga. Bagabontii fac cartierul sa se-nvarta, Cu banii-n buzunar ii facem pe toti sa planga Bagabontii fac cartierul sa se-nvarta, Pentru ei ridic paharul sus, sampania sa curga. II: Cu siguranta sunt cel de care vorbeste toata lumea, C-Nyk, barbut jucator, pana cand o sa mor Cu fetitele in jurul meu o sa fiu mereu, Ma simt atat de bine, sunt din nou in cartier, In Salajan ma simt in siguranta, Sunt cu tovarasii mei pe care ii cunosc de-o viata In fiecare zi ma intorc acasa, am buzunarul plin, de nimeni nu imi pasa. Stau cu baietii in fiecare seara, o facem lata sa moara dusmanii de ciuda. Asa se intampla, bagabontii fac cartierul sa se-nvarta, Bagabontii fac banii, fraierii fac nani. Daca eu nu ma cu tine, spune-mi tu de ce vrei sa te cu mine. Doar pentru ca sunt mai bun ca tine, rusine, nu rezolvi nimic, ramai un nimeni Refren:.. III: Nu stiu ce asteptati unii de la mine, sunt cum sunt, N-o sa ma schimb chiar daca nu va convine. O singura viata am si-o s-o traiesc asa cum vreau, Pentru toti dusmanii mei n-am decat Pentru cei care nu stiu de cod penal, pentru toti Jucatorii care fac bani ilegal, Pentru, pentru fetele care fac fraierii sa planga, Ridic paharul sus, sampania sa curga, Pentru cei care fac cartierul sa se-nvarta, Pantelimon, Salajan, baietii cu bani, La multi ani, la multi bani, ye, ye, mult mai multa ..ie, la dusmani Refren:..

Album cantece versurile ultima melodie cantece versuri versuri mp3 Hip-hop. Descarca versuri.ro muzica romaneasca Il-egal Bagabontii fac cartierul sa se-nvarta asculta.


Alte versuri de la Il-egal
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  8. daniela ciorba - buna ziua scoala
  9. indila - derniere dance
  10. lollipops - cerne iarna
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #