versuri Nicoleta Guta - Ai aparut ca o minune(Lasa inima mea) versuri muzica Nicoleta Guta versurile melodiei Ai aparut ca o minune(Lasa inima mea)

roversuri.ro > Litera N > Nicoleta Guta > Versurile Nicoleta Guta - Ai aparut ca o minune(Lasa inima mea)

Versuri Ai aparut ca o minune(Lasa inima mea)
De ce ma lasi Cu sufletul ranit si pleci iubirea mea? Nu inteleg Poate eu am gresit sau ai pe altcineva? De ce ma lasi Cu sufletul ranit si pleci iubirea mea? Nu inteleg Poate eu am gresit sau ai pe altcineva? Lasa inima mea acum si du te Dar te rog fa ceva ca sa te uite Spune mi doar un cuvant oricare ar fi Sa ajung sa te urasc intr o zi Lasa inima mea acum si du te Dar te rog fa ceva ca sa te uite Spune mi doar un cuvant oricare ar fi Sa ajung sa te urasc intr o zi Nu m ai iubit Orice as fi facut pentru iubirea ta Daca am gresit E doar ca am pierdut multi ani din viata mea Nu m ai iubit Orice as fi facut pentru iubirea ta Daca am gresit E doar ca am pierdut multi ani din viata mea Lasa inima mea acum si du te Dar te rog fa ceva ca sa te uite Spune mi doar un cuvant oricare ar fi Sa ajung sa te urasc intr o zi Lasa inima mea acum si du te Dar te rog fa ceva ca sa te uite Spune mi doar un cuvant oricare ar fi Sa ajung sa te urasc intr o zi Nu te mai vreau Prea mult tu ai gresit ca sa te pot ierta Ma tot intreb Oare nu te ai gandit ce mi faci,iubirea mea? Lasa inima mea acum si du te Dar te rog fa ceva ca sa te uite Spune mi doar un cuvant oricare ar fi Sa ajung sa te urasc intr o zi Lasa inima mea acum si du te Dar te rog fa ceva ca sa te uite Spune mi doar un cuvant oricare ar fi Sa ajung sa te urasc intr o zi

Melodiei versuri cantece cuvintele cuvintele Ai aparut ca o minune(Lasa inima mea) versurile cuvintele melodia. Manele versuri cantece cuvintele Nicoleta Guta muzica romaneasca versurile.


Alte versuri de la Nicoleta Guta
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. maria coblis - all about
  8. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  9. LOLLIPOPS - TOAMNA
  10. mariana mihaila - sunt fericita
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #