versuri A Flock Of Seagulls - Amintiri din copilarie versuri muzica A Flock Of Seagulls versurile melodiei Amintiri din copilarie

roversuri.ro > Litera A > A Flock Of Seagulls > Versurile A Flock Of Seagulls - Amintiri din copilarie

Versuri Amintiri din copilarie
I: Cand eram mic eram un prapadit (O sa ma fac mare-mare sa fiu cel mai tare) Ma vedeam voinic dar am ramas pitic (Speram sa fiu frumos, nu atat de hidos) Visam fete multe, inalte, frumoase (De mine fug toate si-mi spun ??) Acum nu mai am, nu mai am la ce spera Stau in banca mea, tu stai intr-a ta. Refren(x2): Sunt urat, nimeni nu ma vrea Sunt cel mai urat, nimeni nu ma vrea Mai urat ninic ca se putea Nici mama nu ma vrea asa. II: Profesorii spuneau ca am sa le 'Multumesc!' cand am sa mai cresc Acum am crescut dar tot n-am putut Mi-aduc aminte cand ma bateau, 5, 3, 6, 4-4, poarta-n casa La scoala am avut o vointa,hmm cica de fier De-asta am fost tinut de fraier Cu bucurie ochi de perciuni ma trageau Cu parul din el peruca faceau. Refren:.. Pe un fund de lac patru ochi priveste Ce sa este oare ? Este doua peshte. Refren:..

Versuri.ro asculta muzica straina asculta melodia muzica. Versuri melodia youtube.com versuri A Flock Of Seagulls cuvinte muzica Amintiri din copilarie melodiei.


Alte versuri de la A Flock Of Seagulls
Cele mai cerute versuri
  1. do-re-micii - iarna
  2. do re micii - iarna
  3. DOREMICII - IARNA
  4. do re micii - vacanta
  5. lollipops - de sarbatori
  6. do-re-micii - vacanta
  7. maria coblis - all about
  8. LOLLIPOPS - TOAMNA
  9. mariana mihaila - iarna sa dansam latino
  10. mariana mihaila - sunt fericita
Versuri melodii Poezii forum
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #